Español     Català     English
Sou aquí: /

DONACIONS

La congregació ATID va celebrar el seu aniversari de plata el 2017, en un nou espai de lloguer adequat per a totes les activitats, incloses les festes altes.

Ens encanta rebre visitants de tot el món, famílies o grups que participen en les activitats religioses, socials i culturals.

Agraïm sincerament als amics que ja formen part de la nostra ARBRE DE VIDA , contribuint a el nostre continu creixement com a sinagoga i centre comunitari actiu, proporcionant allò que els nostres membres necessiten i mereixen.

Les àrees de desenvolupament següents tenen un fons i hi ha informació addicional disponible a petició.

* Litúrgia, siddurim i Sefer Torah
En ocasions especials ens dediquen a un rabí o Chazan visitant
Cal reparar el nostre torah sifrei i també cal afegir-ne un de nou a l’arca
Finalment, després d'utilitzar siddurim fotocopiats, adoptarem el nou Siddur (espanyol-hebreu) ​​que s'està creant imprès a Buenos Aires pel Seminari Rabbinical Llatinoamericà

* NOAM la nostra joventut
Estem orgullosos de tenir el grup juvenil més fort d’Espanya. Gaudeixen d’activitats setmanals, tres camps / any i madrichim rep formació a Israel i diferents programes europeus.
Molt important ... molts es queden amb nosaltres i prenen nous rols de lideratge quan creixin.

* La nostra sinagoga
Com qualsevol casa, hem de mantenir el nostre espai i portar-lo a la mesura de les noves regulacions.
Hem instal·lat un desfibril·lador (requerit per la llei), un nou sistema de seguretat i ara ens estem preparant per emetre els High Holidays de forma remota.
És el moment de pintar, d’obtenir cadires noves, un ordinador nou, etc.

* Cultura i educació
Si bé moltes de les nostres activitats les ofereixen el nostre personal o voluntaris, convidats professors i professors,
i viatgem a seminaris d’aprenentatge i formació per a líders juvenils i adults.

* ÀRBRE de la VIDA
Hem dissenyat un àrbre de la Vida per assegurar el futur de la nostra comunitat jueva. Aquest àrbre ens connecta simbolitzant la vida jueu queia al voltant de el món.

Totes les donacions seran reconegudes en el & agrave; arbre de la Vida. Més detalls. 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code