Español     Català     English
Sou aquí: /

àrbre de la Vida (Donar)

La Comunitat Jueva ATID de Catalunya (sinagoga de Masorti a Barcelona) ofereix, des de 1992, una oportunitat per al creixement del judaisme a Espanya. Com un grup minoritari que viu en una societat catòlica, ATID satisfà la necessitat de jueus de tot el món, proporcionant un lloc d'oració, reunió i tornada a la nostra herència jueva.

La nostra sinagoga funciona en l'espai llogat on els membres de la família sefardita i asquenazi, així com a visitants de tot el món, participen en activitats religioses, socials i culturals ocupacions.

Per garantir la continuïtat de la nostra Comunitat jueva, hem dissenyat un Arbre de la vida on cada full, roca o branca representarà a un amic donant.

"Els seus camins són camins agradables, i tots els seus camins, pacífics. Ella és un Arbre de la Vida per a aquells que la agarren, i qualsevol que s'aferri a ella està feliç. (Proverbis 3: 17-18)

Agraïm sincerament als amics que han visitat de tot el món i ja són part del nostre ARBRE DE LA VIDA. La seva forta participació ens permet seguir creixent com a Centre actiu de la sinagoga i la comunitat, proporcionant el que els nostres membres necessiten i merèixer.

Congregació ATID va celebrar el seu Aniversari de Plata el 2017, un punt de referència que podria arribar gràcies a les contribucions als nostres diversos projectes comunitaris. Serà un honor per a nosaltres en ATID si tries ser part de la nostra Kehila unint-te a nosaltres perquè el nostre Arbre de la Vida i la nostra comunitat segueixin florint. Els fons s'aplicaran a les diferents àrees i activitats que es descriuen a continuació, segons les necessitats en cada moment.

Informació addicional sobre els diferents projectes / esdeveniments per als quals pots fer el teu donatiu estan disponibles sobre sol·licitud escrivint un correu a secretaria@atid.es

La nostra comunitat es manté gràcies a l'aportació dels nostres socis i dels visitants i amics que ens visiten i donen suport els nostres projectes.

A continuació es llisten totes les campanyes. Selecciona la més adecuada a la que vulguis donar.

 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code