Español     Català     English

Fun Facts Sobre Llibres Hebreus

Els llibres tenen contingut: és una obvietat. Però en veritat, en ells es troben moltes més coses que no es veuen en una primera mirada o que no diuen sota la forma del text. Alguns amaguen la seva pròpia història, uns guarden secrets en les seves il·lustracions, altres alberguen habitants no desitjats ...

En aquesta trobada, Verónica Vives ens ha ofert un recorregut entretingut i ocurrent sobre algunes grans obres del judaisme, i especialment hem passat per les seves suggestives il·lustracions.

El proppassat dimarts 10 de gener, Verónica ens va oferir un recorregut entretingut i ocurrent sobre algunes grans obres del judaisme, i especialment per les seves suggestives il·lustracions i els seus habitants secrets. Vam parlar de la cura d'aquests antics còdexs, on viuen i com es conserven.

Gràcies Vero per aquesta classe tan inusual com interessant.

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code