Español     Català     English

Seminari de Hazzanut a Barcelona

Els passats dies 5, 6 i 7 gener 2017 va tenir lloc a Atid un Seminari de Hazzanut en el qual vam comptar amb la presència de Jonathan Kohan, com a Hazzan/cantor litúrgic, docent i cantant professional.

vam comptar també com a alumnes assistents amb totes aquelles persones que són xaliakh / Khat tzibbur en les seves comunitats i/o amb qui va voler aprofundir en l'art de la Hazzanut. Van ser tres dies de nusakh i tefil·là, i vam comptar també amb a presència de líders comunitaris de comunitats espanyoles com ara la Comunitat Jueva del Principat d'Astúries Beith Emunah amb Aida Hadasa Oceransky, La Javura de València amb Alba Toscano, i Bet-El de Madrid amb Clarissa Schejtman i Adam Ben Abraham.

Es van tocar temes sobre Hazzanut per als temps moderns, el valor de l'estètica en la litúrgia o Xabat a través del cant. Xakharit i Musaf de Xabat.

Va ser una experiència única i molt enriquidora que segur ens ajudarà a seguir creixent com a comunitat i millorar en la qualitat dels nostres serveis

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code