Español     Català     English

Parashat Ha'Azinu

Deuteronomy 32:1 - 32:51

La part de la Torà és una cançó, un poema que Moshe ensenya al poble jueu. Relata els judicis i tribulacions del poble jueu durant els 40 anys en el desert. La consciència jueva, fins a la generació actual, era ensenyar a cada nen jueu a memoritzar Ha'azinu. D'aquesta manera, hem interioritzat les lliçons de la nostra història, especialment la inutilitat de rebel·lar-se contra el Totpoderós.

La part acaba amb que Moshé se li indiqui que ascendeixi a Mount Nevo per veure la Terra Promesa abans que mor i 'es reuneixi al seu poble'. Per cert, aquesta és una de les al·lusions a una vida després de la Torah. Moshe va morir sol i ningú sap on és enterrat. Per tant, 'reunits al seu poble' té un significat més alt!

Tags: Parashat Ha'Azinu
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code