Español     Català     English
Sou aquí: / /

Parashat Vaera

Éxode 6:2-9:35

Comença l'èpica batalla de talents. Déu li diu a Moixé i Aaron que Paró voldrà veure una meravella, un miracle que verifiqui que Déu mateix els envia. Vol veure una cosa poderosa, única i convincent. Hashem els diu el pla: llançaran la vara al pis, i es convertirà en serp. I la Torà diu que van anar fins a Paró i “van fer com Hashem els va ordenar”.

Quan la Torà diu que van fer com se'ls va ordenar, els està lloant. “Vegin, van escoltar Hashem!”. Però què va ser tan impressionant? Per què van meritar l'elogi? Déu els va donar la possibilitat de fer un miracle, no ho faríem tots potser? Per què tant d'enrenou? Més encara, la Torà lloa que hagin anat on Paró. Estranyament, no els elogia per haver realitzat el miracle (això està escrit després de la lloança). No és això el que mereix ser lloat?

Tags: Parashat Vaera
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code