Español     Català     English

Per què aquest món

Per què aquest món. Una biografia de Clarice Lispector, per Benjamin Moser (Siruela, 2017) (Traducció de Cristina Sánchez-Andrade)

Per fi els lectors de Clarice Lispector poden llegir la biografia ja famosa de Benjamin Moser: Per què aquest món (Siruela, 2917). Es tracta d'un treball molt elaborat, original i d'un gran sensibilitat cap al que ha de quedar en el silenci i el que s'ha de dir ... Després d'anys d'investigació per tres continents, recopilant manuscrits inèdits i dotzenes d'entrevistes, Moser demostra que el desenvolupament d'Lispector com a escriptora va estar directament relacionat amb la història de la seva vida turbulenta. L'obra ens explica com aquesta nena precoç, a través d'un llarg exili i de difícils lluites personals, va madurar com a escriptora. Sens dubte estem davant un llibre fantàstic sobre una heroïna jueva la família va viure un dels episodis més foscos de la història d'Europa.

Per la seva originalitat i llibertat en l'escriptura, Clarice Lispector és una de les autores més emblemàtiques i enigmàtiques del segle XX. Va néixer amb el nom de Jaya Pinjasovna Lispector el 10 de desembre de 1920, en Chechelnik, Ucraïna, i va ser la tercera filla de Pinjas i Mania Lispector. En arribar al Brasil, tots van prendre noms portuguesos: Pinjas es va convertir en Pere, Mania en Marieta, i Jaya va rebre el nou nom de Clarice.

Sobre l'autor: http://benmoser.com

Per llegir un fragment clica a l'enllaç: Por_que_este_Mundo.pdf

Tags: Por qué este mundo, Arnau Pons
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code