Español     Català     English

Benvinguda de la Nostra Presidenta

Benvolguts khaverim v'khaverot, sóc Silvia Leida, l'actual presidenta d’Atid (Futur en hebreu) ​​i us dono la benvinguda a la nostra comunitat de Barcelona.

Ja han passat 25 anys des que Atid es va consolidar com una de les primeres comunitats de Barcelona, ​​25 anys únicament, ja que el dia 3 d'agost de l'any 1492 el darrer jueu es disposava a complir amb l'Edicte de Granada, que l'obligava a ell i a tot el seu poble a abandonar-la.

Des de la seva fundació, Atid s'ha proposat promoure la vida jueva tant a Barcelona com a tot l’Estat, oferint serveis religiosos a tots aquells jueus interessats en rebre'ls. Alhora tractem de promoure la vida cultural jueva amb tot tipus d'esdeveniments.

La nostra comunitat és jove i segueix creixent i segueix consolidant-se ja que la conformen més de 120 famílies. Des d'aquí us animo a venir i formar part d'ella, a participar-hi i a viure en comunitat.

La nostra comunitat és tradicional i igualitària, no hi ha distinció entre homes i dones i no es discrimina ni per orientació sexual ni racial, tothom participem per igual, ja que estem totalment compromesos amb la democràcia, la llibertat i la tolerància, i aquesta diversitat és la que compon el poble jueu, celebrant conjuntament les nostres festes i serveis de Xabbat tots els divendres.

Sempre ens podeu contactar a través del nostre correu electrònic de secretaria a secretaria@atid.es

Sílvia Leida

Tags: Bienvenida, Presidencia
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code