Español     Català     English
Sou aquí: /

Biblioteca

Comença una nova etapa en ATID, i acompanyant l'empenta que això genera entre els seus integrants, proposem sumar un nou projecte: la revitalització de la Biblioteca de ATID. Amb moltes ganes que a la nostra comunitat els llibres comencin a "moure's", a circular, a ser llegits, comentats, a tenir una presència important entre nosaltres.

Per això, un grup de persones estarem dedicades durant algunes setmanes a la tasca d'inventariar, classificar i presentar adequadament el material de lectura -i també audiovisual- que tenim a ATID.

Us mantindrem al corrent de tots els avenços, novetats i projectes, en relació amb aquest nou espai que esperem inaugurar pròximament. Des d'aquí, volem convocar els qui volgueu col·laborar en aquesta tasca, en qualsevol de les etapes que toca desenvolupar.

Esperem amb aquest petit esforç honori la denominació de "Poble del Llibre" amb la qual tantes vegades se'ns anomena al poble jueu.

Tags: Biblioteca, Libros, Sefer
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code