Español     Català     English

Informació sobre galetes

Actualitzat el 28 febrer de 2016

Què són galetes (cookies)?
Les galetes són arxius de dades petits que els llocs web que visiteu poden guardar en la vostra unitat de disc dur. En general, inclouen un identificador únic anònim. Un arxiu galeta no pot recuperar altres dades del vostre disc dur ni transmetre virus d'ordinador.

Quines galetes i tecnologies similars utilitza Atid?
Atid utilitza galetes i tecnologies similars per tal d'ajudar a funcions com ara l'autenticació d'usuaris, recordar les preferències d'usuaris, comprendre com els usuaris utilitzen el nostre servei així com la gestió i el seguiment de l'efectivitat dels nostres esforços de màrqueting. També podem incloure píxels de seguiment (petites imatges gràfiques) en els nostres missatges i butlletins electrònics per determinar si s'han obert els missatges i visitat els enllaços. En alguns casos, com s'indica a continuació, tercers també tenen l'oportunitat d'establir galetes.

En aquest document descrivim les galetes i tecnologies similars que es troben al nostre Servei. Preguem que visiteu aquesta llista de manera periòdica, ja que podem actualitzar aquesta informació de tant en tant.

Galetes funcionals
Les galetes funcionals són les que Atid estableix per permetre que el lloc web funcioni de la manera esperada.

Aquestes galetes són necessàries per a permetre navegar pel nostre lloc web i utilitzar les seves funcions. Sense aquestes galetes, no podem proporcionar-vos els serveis que ens heu sol·licitat, com per exemple, processar una comanda a Atid.

Utilitzem altres arxius de galetes per ajudar a reconèixer-vos i recordar-vos quan inicieu sessió l nostre Servei, de manera que puguem recordar la vostra configuració i preferències, com ara, el vostre idioma i regió o el vostre estat de connexió. Aquests arxius de galetes també poden ajudar-nos a oferir els serveis que heu sol·licitat, com veure un vídeo o fer comentaris al nostre fòrum d'usuaris. Aquestes galetes no realitzen el seguiment de la vostra activitat de navegació en llocs web que no siguin de Atid.

Podeu desactivar qualsevol d'aquestes galetes funcionals com es descriu a continuació; però si ho feu, és possible que diferents funcions del lloc web no estiguin disponibles o no funcionin de la manera desitjada.

Analítica
Utilitzem galetes i tecnologies de seguiment similars per ajudar-nos a entendre com utilitzeu el nostre lloc web, les nostres aplicacions mòbils i els nostres clients d'escriptori. Al proporcionar informació sobre com interactueu amb el nostre lloc web, les nostres aplicacions i els nostres productes, aquestes eines ens ajuden a saber com millorar l'experiència Atid i personalitzar la nostra comunicació amb vosaltre. Per exemple, aquestes tecnologies poden donar-nos informació com per exemple, com va accedir al lloc d’Atid, si eu visitat el lloc abans, quant de temps romaneu en el lloc i en les pàgines que visiteu. També ens proporcionen informació general sobre en quin lloc del món us trobeu.

Les següents tecnologies d'anàlisi estan en ús:

Google Analytics. Per a més informació sobre Google Analytics i la seva privacitat, visiteu Google Analytics Privacy. Per desactivar el seguiment de Google Analytics quan utilitzeu el nostre lloc web, visiteu Google Gaoptout.

Chartbeat. Per a més informació sobre Chartbeat i la seva privacitat, visiteu Charbeat Privacy/.

Finalment, fem servir un servei d'automatització de màrqueting anomenat Silverpop. Silverpop fa servir galetes per proporcionar informació sobre la manera en què interactueu amb el nostre lloc web i els correus electrònics de màrqueting. Silverpop proporciona informació valuosa sobre les vostres visites a les pàgines web d’Atid, sobre si es completen els formularis web d’Atid, i la interacció amb els correus electrònics que us enviem. Aquestes galetes ens permeten perfeccionar els nostres esforços de màrqueting i proporcionar-li informació més rellevant.

Publicitat
Recopilem un identificador de seguiment de publicitat únic (l'identificador de Publicitat o 'IDFA', per les seves sigles en anglès, en els dispositius Apple i Google Ad ID o AID, per les sigles en anglès, en els dispositius Android) des del dispositiu. Aquests identificadors són únics del dispositiu, però podeu restablir o limitar el seu ús a través de la configuració del mateix. Aquests identificadors no contenen el vostre nom o adreça de correu electrònic. Utilitzem aquests identificadors de seguiment de publicitat, juntament amb les nostres tecnologies analítiques amb la finalitat de tenir informació per a les accions de publicitat personalitzada.

Tenim contractes amb xarxes de publicitat de tercers que utilitzen galetes i tecnologies similars per recopilar informació sobre les vostres visites i accions en certes pàgines d’Atid.es, el vostre ús de les aplicacions de Atid i sobre si obriu determinats missatges de correu electrònic que us enviem. Fem això per tal d'enviar-vos publicitat de productes i serveis rellevants de Atid més endavant, com quan visiteu certs llocs de tercers, i per mesurar el rendiment dels nostres missatges. No compartim la vostra informació personal (és a dir, el vostre nom o adreça de correu electrònic) ni el contingut amb tercers com a part d'aquest procés. Podeu desactivar aquestes galetes de targeting o publicitàries en qualsevol moment visitant la pàgina d'inhabilitació Network Advertising Initiative, on podey desactivar alguna o totes les xarxes de publicitat de tercers.

Característiques de mitjans socials
El nostre lloc web utilitza les funcions dels mitjans socials (Funcions socials) proporcionades per empreses i serveis com Facebook, Twitter, Google+, YouTube, LinkedIn, entre d'altres, (depenent del país en el qual us trobeu) per permetre compartir informació a través de aquests canals. Les Funcions Socials estan identificades al nostre lloc web amb els logotips de les seves respectives empreses. Aquests arxius galetes són propietat de terceres parts que les controlen, de manera que aquests tercers són responsables del seu ús (i no Atid). Com a tal, no podem garantir que hàgim enumerat totes les galetes que podeu rebre de les terceres parts, ja que aquestes podrien canviar-les en qualsevol moment en la mesura que canviïn les seves necessitats.

Quan visiteu una pàgina en el lloc web d’Atid que inclogui Funcions Socials, el vostre navegador estableix una connexió directa amb els servidors de la xarxa social corresponent. Les Funcions Socials els brinden a les xarxes socials la informació de les pàgines a les que vau accedir al lloc d’Atid i, si vau iniciar sessió a la xarxa social, la vostra visita pot quedar registrada en el vostre compte d'aquest servei. Per exemple, si fa clic al botó 'M'agrada' de Facebook, aquesta informació es transmet des del vostre navegador directament a Facebook i l'emmagatzemen allà. Fins i tot si no esteu connectats a la xarxa social i no feu clic a una Funció Social en el lloc d’Atid, hi ha la possibilitat que una Funció Social pugui transmetre la vostra adreça IP i la informació de les galetes a l'operador de la mateixa. No transmetrem informació relativa als continguts del vostre compte a aquestes xarxes socials.

Per a més informació sobre l'objectiu i abast del processament de dades per part d'una xarxa social, així com les seves opcions per protegir la seva privacitat, consulteu la política de privacitat de la xarxa social corresponent. Per a la vostra comoditat, a continuació compartim els vincles a les Funcions Socials més utilitzades que podreu trobar al lloc de Atid.

Facebook: Facebook Privacy
Google+ y YouTube: Google Policies Privacy
Twitter: Twitter Privacy
LinkedIn: Linkedin Privacy
Les Funcions Socials addicionals al nostre lloc web en idioma rus són VK, Odnoklassniki, LiveJournal, My.Mail.Ru i LiveInternet (no hi ha termes o política de privacitat disponibles). Una Funció Social addicional que hi ha al nostre lloc web en idioma japonès és Hatena.

Com desactivo les galetes o les tecnologies similars?
Podeu configurar el navegador perquè accepti galetes, les rebutgi o li notifiqui quan s'utilitzen. No obstant això, si configureu el vostre navegador perquè rebutgi galetes, és possible que no pugueu utilitzar els productes ni els serveis d’Atid que requereixin que iniciï sessió, ni aprofitar totes les funcions del Servei d’Atid. Així mateix, la informació en els vincles anteriors us pot ajudar a desactivar galetes específiques relacionades amb el rendiment i les activitats de màrqueting del lloc web. Si no desitgeu rebre píxels de seguiment us cal desactivar les imatges HTML en el vostre client de correu electrònic, però això pot afectar la vostra capacitat per veure imatges en altres correus que rebeu. Consumer Opt Out

 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code