Español     Català     English

Clases de cuina Israelí en hebreu

Nou a ATID i Un cop al mes durant dues hores farem una classe de cuina Israeliana en hebreu. A la classe aprendràs a preparar diferents àpats saludables i deliciosos! i practicaràs el teu hebreu. El professor també parla anglès i espanyol. Tot el menjar que cuinem és menjar vegetarià. Cuinarem en un ambient divertit amb música i per suposat menjarem el que cuinem!

Comencem aquest dijous de Febrer 16 a 18 o 19 a 21 (a confirmar)

Clicka en el botó de pagament, per fer-nos arribar el pagament de la vostra assisténcia.

IMPORTANT:
1- L'aforament és limitat. Una vegada secretaria rebi el pagament, se't confirmarà la teva assistencia mitjançant un mail.
2- Els socis d'ATID tindràn un descompte, loga't amb la teva direcció d'email per accedir al descompte. Demana la teva clau d'accés a secretaria@atid.es


 (Preu per membres per persona - 15 €)
Has d'acceptar/confirmar el pagament un cop realitzat, i has d'arribar a la pàgina de confirmació.
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5

Inscriu-te a aquest destacat

El vostre compte de correu electrònic mai serà revelat. Els camps requerits estan marcats amb *

Nombre de persones

 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code