Español     Català     English

Propera reunió del Club del Llibre amb l'obra Victoriosa

Estem emocionats d'anunciar que a l'octubre celebrarem una altra reunió apassionant del Club de Lectura d'Atid, organitzat per Marta Castillón. En aquesta ocasió, el llibre seleccionat per a la trobada és "Victoriosa", escrit per l'aclamat autor israelià Yishai Sarid. La reunió es durà a terme en línia, i per obtenir l'enllaç d'accés, us convidem a contactar-nos a secretaria@atid.es. Aviat confirmarem la data exacta, ja que estem pendents d'alguns detalls addicionals.

Per a aquells que vulguin conèixer més sobre la novel·la "Victoriosa" abans d'unir-se a la nostra propera reunió, a la web us deixem una recomanació literària. Aquesta obra de Yishai Sarid és una exploració profunda i commovedora de temes que ressonen a la societat contemporània. La narrativa de l'autor israelià és captivadora i reflexiva, cosa que promet enriquir les nostres discussions durant la reunió.

No us perdeu l'oportunitat de formar part d'aquesta trobada literària, on la literatura i la cultura s'entrellaçaran fascinantment. Gràcies a l'organització d'Atid, aquesta experiència literària promet ser única i enriquidora. Esperem comptar amb la vostra participació i compartir junts el nostre amor per la lectura! Per obtenir l'enllaç d'accés, no dubteu a escriure a secretaria@atid.es.

L'esdeveniment es farà mitjançant un enllaç de Google Meet que s'enviarà als participants amb temps.

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code