Español     Català     English

Limmud: celebració de la cultura jueva

Et convidem cordialment a sumar-te a Limud València, una jornada dedicada a explorar i celebrar la rica herència de la cultura jueva i sefardita! L'esdeveniment serà una oportunitat única per submergir-te en diversos aspectes culturals, històrics i artístics que han donat forma a aquestes tradicions.

Des de fascinants xerrades i tallers fins a presentacions artístiques captivadores, Limud Valencia promet una experiència enriquidora per a tots els participants. Descobriràs la diversitat de les expressions culturals jueves i sefardites, des de la música i la gastronomia fins a la història i la llengua.

Aquesta trobada no només cerca informar, sinó també fomentar la connexió i l'entesa entre les comunitats. T'animem a unir-te a aquesta jornada plena d'aprenentatge, diàleg i celebració! Tant se val el teu nivell de coneixement, tots són benvinguts a explorar junts les meravelles d'aquestes cultures. No et perdis aquesta oportunitat única a Limud Valencia!

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code