Español     Català     English

Adam i Thomas

Els escriptors israelians donen una gran importància a la literatura infantil, i per això quasi tots conreen aquest gènere. També és el cas d’Aharon Appelfeld, recentment desaparegut, i del qual ja vam aconsellar fa poc una obra preciosa en aquest butlletí.

Aquest relat que ara presentem, Adam i Thomas, està basat en fets reals viscuts per l'autor durant la Segona Guerra Mundial i ens explica les aventures i les peripècies de l'Adam i el Thomas, dos nens jueus de caràcters i actituds molt diferents que es veuen obligats a amagar-se al bosc. Allà, no només han d'esmolar constantment l'enginy per poder sobreviure i enfrontar-se als perills que els envolten, sinó que també tenen temps per contemplar tot allò que els ofereix la natura i aprofundir en l'amistat que els uneix. 

És un llibre idoni per als nois i noies de 12 anys en amunt. Per tant, un regal excel·lent per als Bené Mitsvà.

Per a més informació: https://jaumecentelles.cat/2016/09/26/adam-i- thomas/

Tags: Adam & Thomas
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

LATEST PRODUCTS

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code