Español     Català     English

Celebració de Rosh Hashanah en comunitat

El passat divendres ens vam reunir amb alegria per donar inici al KS i celebrar junts un sopar de Rosh Hashanà, marcant l'inici de l'any jueu. Aquesta emotiva vetllada va estar impregnada de les nostres tradicions mil·lenàries, on les benediccions i la dolçor de la poma amb mel ?????? van simbolitzar els nostres desitjos compartits per a un nou any, Shana Tova Umetukà, ple de prosperitat i felicitat.

Vam compartir moments de reflexió i pregària, recordant la importància de la teshuvà (arrepentiment) i la renovació personal. La comunitat es va unir en un cant unànime, seguint la tradició jueva que ens ha sostingut durant generacions.

El sopar va ser una deliciosa experiència que va honorar les nostres costums culinàries jueves, amb plats tradicionals que evocaven els nostres llaços culturals i espirituals. Entre rialles i converses, vam celebrar l'inici d'un nou cicle anual, anxiosos pel que el futur ens depara i agraïts per la oportunitat d'estar junts en aquesta festiva ocasió. Shana Tova Umetukà a tots els nostres amics i éssers estimats, que aquest nou any estigui ple de pau, salut i benediccions.

Tags: Celebracion, rosh hashanah
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code