Español     Català     English
Sou aquí: / /

ATID Sostenible

El 29 d'octubre vam tenir la primera reunió per llençar la iniciativa de fer la nostra sinagoga. més sostenible usant el marc d'EcoSynagogue com a punt de partida.

Aquesta és una iniciativa de Noah Fulton Beale, que va ser el facilitador de lintercanvi didees. sobre la nostra situació actual i en què volem treballar en el futur.

Notem que ja tenim una base de pràctiques sostenibles. Per exemple, opcions vegetarianes i veganes als nostres esdeveniments, reciclem a la sinagoga i és comú que membres i participants utilitzen transport sostenible per assistir a esdeveniments.

Compartim visions d‟una ATID més sostenible. Per al futur veiem la sostenibilitat més integrat en l'aspecte religiós i ritual, membres de la comunitat participant a reutilitzar útils i altres recursos, i el nostre local més eficient en l'ús d'energia i aigua i usant recursos renovables.

Planifiquem les nostres primeres accions:
- compartir amb la comunitat els temes i idees que discutim
- organitzar una reunió de seguiment
- crear un canal de comunicació per a l'equip de voluntaris
- prioritzar elements específics per portar a la pràctica

PROPERA REUNIÓ
Diumenge 12 de Novembre, 18:00-19:30, online Sol·licitar enllaç a Noah Fulton Beale fultonbeale@gmail.com Animeu-vos a participar, encara que no hàgiu assistit a la primera trobada.

Informació sobre la marca d'EcoSynagogue (en anglès)
https://ecojudaism.org.uk/getting-started/#five-es< /a>

Tags: ecojudaism
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code