Español     Català     English

Fins sempre Joan B. Culla

Ens ha commogut la notícia de la mort, que no per anunciada ha estat menys trista, del historiador, professor, escriptor, articulista, estudiós de la Catalunya contemporània i observador de l'actualitat política dels mitjans de comunicació.

Culla tenia una estreta relació amb Israel i va dedicar alguns dels seus llibres a la seva història, com ara "Israel, el somni i la tragèdia. Del sionisme al conflicte de Palestina" (2004) i "Breu història del sionisme" (2009).

S'explica que en un dels seus viatges a Israel, en passar els llargs controls de seguretat a l'aeroport Ben Gurion, va mostrar una fotocòpia de la ressenya del Yedioth Ahronoth sobre els seus llibres, de manera que no hi va haver més preguntes.

Recentment se li va rendir un multitudinari homenatge Barcelona, ​​que ell va agrair amb aquestes paraules: “M'acabeu de proporcionar l'equipatge més preciós pel viatge que em resta per fer”.

Gràcies a tu, amic Culla. Et desitgem molt bon viatge.

Tags: Goodbye, Joan B. Culla
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code