Español     Català     English

Tu B'Shevat 2024 a Cabrera de Mar

LIMMUD BARCELONA i T'CHYIA project (iniciatives de membres de la nostra comunitat, Margot i Noah respectivament) van organitzar la tradicional jornada de plantació per al Diumenge 4 de Febrer, en col·laboració amb DEPANA, una associació catalana per a la defensa del patrimoni natural. (www.depana.org)

Aquest any ens vam reunir a Can Parcala, Cabrera de Mar, per aprendre, treballar i compartir un espectacular matí de sol.
Xavi, un voluntari de l'associació, ens va ensenyar com fer servir les eines i ens va explicar tots els passos necessaris per plantar i regar.

Com que estem en època de sequera hem plantat pocs exemplars d'arbres i arbustos.
Reflexionem sobre l'escassetat d'aigua i com podem col·laborar a un consum responsable i evitar el malbaratament a què estem acostumats.

El matí va culminar amb una caminada per la finca i un dinar deliciós i saludable.

Kol ha Kavod als organitzadors i col·laboradors i moltes gràcies per oferir-nos aquesta bella experiència.
Esperem la trobada de l'any que ve!

Tags: Tu B'Shevat
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code