Español     Català     English

Solidaritat amb els Cinemes Girona de Barcelona. Ja n'hi ha prou amb l'antisemitisme!

La Comunitat Jueva Massortí Atid de Catalunya expressa la seva profunda solidaritat amb els Cinemes Girona de Barcelona, ​​que han estat objecte d'amenaces per impedir la realització del Festival de Cinema Israelià per part d'associacions propalestines i antisemites.

Rebutgem absolutament qualsevol forma d'intimidació i de censura que busqui coartar la llibertat d'expressió i la diversitat cultural. El cinema, com a forma d'art i d'expressió, és un pont molt valuós per a l'enteniment i el diàleg entre cultures i comunitats. La cancel·lació d'esdeveniments culturals a causa de pressions externes atenta contra els valors fonamentals de la nostra societat.

Exigim a les autoritats de Barcelona i Catalunya que assumeixin la responsabilitat de protegir la diversitat cultural i religiosa, en aquest cas de la Comunitat Jueva de Barcelona.
És un deure imperatiu que es garanteixi un entorn segur i acollidor per celebrar esdeveniments culturals sense por de les represàlies o actes d'intolerància i sense témer que estar en clandestinitat rememorant èpoques fosques.

Així mateix, condemnem enèrgicament qualsevol forma d'odi i antisemitisme promogut pels qui intenten silenciar la veu de la comunitat jueva i obstaculitzar la celebració d'esdeveniments que promouen l'entesa i la convivència pacífica.

Instem la societat en conjunt a rebutjar l'odi ia treballar junts en la construcció d'un futur basat en el respecte mutu, la tolerància i la coexistència pacífica entre tots els grups ètnics, culturals i religiosos.

En moments com aquests, és crucial romandre units en defensa dels valors que ens uneixen com a societat i reafirmar el nostre compromís amb la pau, justícia i convivència harmoniosa.

Mai més silenciats, mai més amagats!

Atentament,
La Comunitat Jueva Massortí Atid de Catalunya

Silvia Leida
Presidenta d'Atid
Comunitat Jueva Masorti de Catalunya

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code