Español     Català     English

El Majane comunitari ha tornat!

I un altre any més la màgia del Majane comunitari ha tornat! Gairebé un centenar d'adults joves i nens reunits una altra vegada per gaudir del cap de setmana i del nostre judaisme en un marc paradisíac i diferent!!

Uns dies meravellosos amb activitats per a adults, joves i nens s'han anat succeint.

Kabalat Shabat a la platja, Shajarit primerenc davant del mar amb la nostra Rabina Irene Muzas, així com estones d'estudi, peulots, tarda musical, i l'Havdalà enllumenats sota una lluna plena que il·luminava el mar. Peula Laila de nit amb foguera inclosa celebrant Lag Baomer i Peula nocturna per a adults.

Diumenge caminada matinera, sessió d'estudi amb la Rabina Irene i converses aquí i allà de famílies que tot just es coneixen. I el final amb un increïble menjar comunitari!!!! Cal viure-ho, les paraules no arriben per explicar-ho!

Tags: Majane, Atid
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code