Español     Català     English

Celebració de Hanukkà

18.30hs. Ens connectarem per Skype amb la Comunitat Moriah de Haifa (molt afectada pels recents incendis) i amb el seu rabí Duby Haiyun per encendre junts la 6a candela de Januka. El Rabí Duby Haiyun qui ens va visitar amb la seva dona fa uns mesos, és també President de l'Assemblea Rabínica Masortí.

18.45hs. Concert de piano a càrrec de JOAN OXFORD, pianista de l'Orquestra Filarmònica de Veneçuela.

19.30hs. Encesa del nou Ner Tamid que cremarà a la nostra sinagoga gràcies a la generosa donació de la Família Pesssah. Gràcies Mikrit, Gaby i Joaquim! El Ner Tamid és símbol de la Torà, de l'ensenyament. La llum que irradia s'assembla a la llum que emana de la Torà. Estudiar-la ens il·lumina, il·lumina el camí de la vida.

19.45hs. Degustació de ladkes. Treu la Bobe que hi ha en tu! Unleash your inner Bobe !! Porta una safata d'aquests ladkes tan deliciosos, com els que preparava la teva Bobe i entre els que hi siguem decidirem quins són els millors.

Per apuntar-vos escriviu un correu a
secretaria@atid.es

Tags: Hannukah, altas fiestas
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code