Español     Català     English
Sou aquí: / /

Majané Joref

Hem tornat a la vida real després d'un d'aquests Majanot que quedaran en la nostra memòria per sempre. Va ser un Majané molt emotiu, en què la calor dels que ens envoltar no ens va deixar sentir el fred del Montseny.

Un Majané del qual recordarem els bells moments passats amb la nostra Kvutzá, amb els nostres amics i amb els nostres Madrijim. Un Majané del qual recordarem tot el que vam aprendre sobre Hanukà, sobre Israel, i sobre les tradicions jueves. Quatre dies en què hem après a conviure, a cuidar nosaltres, i hem tingut l'oportunitat de viure el nostre judaisme amb el Kabbalat Shabbat, Tefilot màgiques al bosc, Havdala ... Un Majané ple d'innovació, noves activitats, i en el qual els Janijim i Janijot ho han donat tot per fer que el Majané Joref 2017 fos realment màgic.

Moltes gràcies a tots i cada un dels Janijim que van venir, gràcies als Madrijim per posar-li tant d'amor i afecte, i a Bitajón per cuidar-nos i fer que el Majané es desarollase sense cap tipus d'inconvenient.

Tags: Majané Joref, Atid
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code