Español     Català     English

Encesa d'Espelmes amb la Kehilat Moriah

El dia 29 de desembre, en Roix Hodeix Tevet i a les 19:30, Atid va encendre la sisena llum de Hanukkà amb la Kehilat Moriah de Haifa. La retransmissió entre les dues comunitats es va fer a través de Skype, i tots els membres, coordinats, vam poder encendre les espelmes conjuntament. Va ser un honor per a la nostra comunitat, poder encendre la sisena llum de Hanukkà amb la Kehilat Moriah, molt afectada pels incendis recents a Israel.

Des d'Atid enviem a tota la Kehilat Moriah els millors desitjos per a la reconstrucció de la seva sinagoga i del seu centre comunitari. Agraïm al seu rabí Dubi Hayiun, president de l'Assemblea Rabínica Masortí d'Israel, aquesta oportunitat d'acostament entre les dues comunitats.

Khag sameakh!

Tags: Kehilat Moriah, Atid
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code