Español     Català     English
Sou aquí: / /

Parashat Yitro

Exodus 18-20

No hi ha res com prendre distància per poder analitzar millor una situació. Com tants altres líders, Moshé és un home amb un sentit de la responsabilitat exacerbat. Tant és així que ni tan sols sembla recordar que a la seva fugida a Egipte cap a la Terra Promesa s'ha deixat pel camí… a la seva dona i fills! Afortunadament, Yitro, el seu sogre, porta a la seva família de tornada. Com és possible que Moshé, un home tan responsable, “abandonés” la seva família? Moshé és un líder sobrepassat per les circumstàncies i per la responsabilitat amb el poble. Tant és així, que cal algú com Yitro, un home savi i amb més experiència, per aconsellar-lo que delegue, perquè si no es cremarà.

En qualsevol organització, cal no només que el líder confiï en altres per delegar, sinó també que hi hagi voluntaris per assumir responsabilitats. Tan important és una cosa com l'altra. Així que aquesta setmana, després de Tu B'Shvat, que ens va convidar a reflexionar sobre com volem créixer, on volem arrelar, quins fruits volem donar, o quines llavors plantar, us convidem a pensar… de què t'agradaria ser voluntari en el teu comunitat?

Tags: Parasha Yitro
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code