Español     Català     English
Sou aquí: / /

Parashat Ki Tavo

Deuteronomy 26:1-29:8

La part de la setmana inclou: portar al Temple com una de les primeres fruites de les Set espècies especials a la Terra d'Israel, Declaració de les delmes, el Totpoderós que designa al poble jueu com el seu poble atesorat (Deut. 26, 16-19), La comanda d'instal·lar-se al riu Jordà i després a la muntanya Ebal, grans pedres que tenien la Torà escrita en 70 idiomes, el comandament per a una ratificació pública de l'acceptació de la Llei de la Muntanya Gerizim i el Mont Ebal; La Torah posa les benediccions per seguir la Llei i les curses per no seguir-la i conclou amb el discurs final de Moshe. Vers el 28:46 ens diu la importància de servir al Totpoderós amb 'alegria i un cor bo'. L'últim vers de la porció ens diu: 'compliu les paraules d'aquest pacte i feu-les perquè tingueu èxit en tot el que feu'.

Tags: Parashat Ki Tavo
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code