Español     Català     English

Parashat Nitzavim-Vayeilech

Deuteronomy 29:9 - 30:20

Moisés continua el seu últim discurs davant els israelites. 'Esteu davant de Déu per entrar al Pacte de Déu i prendre el jurament que Déu fa amb vosaltres, perquè Déu pugui complir la promesa de Déu als vostres pares, Abraham, Isaac i Jacob.

No està amb vosaltres sols, sinó amb aquells que hi són aquí i aquells que no estan aquí que Déu fa aquest Pacte i el jurament '.

Moisès continua: 'Recordes com vivíem a la terra d'Egipte com a esclaus i vam veure els egipcis adorant als seus ídols. Si algun de vosaltres torna ara el cor del nostre Déu per servir a aquests déus estrangers, podria haver entre vosaltres una arrel que algun dia madurarà com un verí.

Déu no estarà disposat a perdonar els qui saben d'aquest Pacte sinó que segueixen el seu propi cor egoista. La ira de Déu s'aixecarà contra aquestes persones i Déu farà que el seu nom esborrarà i les distingirà com a malvat.

'Les generacions futures veuran la devastació a la terra i totes les nacions preguntaran:' Per què Déu ha fet això a aquesta terra? 'Es dirà que el poble va abandonar el Pacte de Déu que Déu va establir amb ells quan Déu els va portar Fora de la terra d'Egipte. Servien a altres déus que no feien res per ells. Per això, Déu els va treure de la terra amb gran indignació.

Tags: Parashat Nitzavim
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code