Español     Català     English
Sou aquí: / /

Parashat Toldot

Genesis 25:19-28:9

Rivka (Rebecca) dóna a llum a Esav (Esau) ia Yaakov (Jacob). Esav ven el dret de naixement a Ya'akov per un bol de sopa de llenties. Yitzchak (Isaac) travessa a Gerar amb Avimelech (Avimelech), rei dels filisteus. Esav es casa amb dues dones hittites que causen un gran dolor als seus pares (perquè no eren del plec).

Yaakov suplanta a Esav a l'advocat de la seva mare per rebre la benedicció del fill més vell del seu pare cec, Yitzchak. Esav, enfadat a causa de l'engany del seu germà que li va fer perdre les benediccions dels primogènits, planeja matar a Yaakov, així que Yaakov fugirà al seu oncle Lavan (Laban) a Padan Aram, a conseqüència dels seus pares. També li aconsellen que es casa amb la filla de Lavan.

Esav entén que les seves dones cananees estan disgustant als seus pares, de manera que es casa amb una tercera esposa, Machlath, la filla d'Ishmael.

Tags: Parashat Toldot
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code