Español     Català     English

Parashat Mishpatim

Exodus 21-24

Mishpatim -el nom de la parashá of this setmana- SIGNIFICA lleis, reglaments, normes, etc. This paraula, Connecta les mitzvot of this parashá amb el tema definitiu de l'anterior, on sí Explica Que l'Altar Construir l'ONU per al servei de D's , en què s'ha de fer en Forma de Rampa ÉS Lloc de graons.

¿Quin És La Diferència Entre la UNA Rampa I esglaons? Els graons impliquen Una Mesura preestablerta de Com de alt ha de ser cada moviment Avançar par. Però La Realitat És Que Cada Un Creix un Espiritualment Un pas diferent, En Una sèrie de petits i incomptables Passos. I AQUESTA idea this representada per La Rampa ...

Una l'Sovint, el Creixement personal es veu obstaculitzat per La Sensació d'esglai. Si la finalitat és Massa Elevat, caurem Inevitablement I Ens sentirem Frustrats.

Però l'approach jueu és diferent. A El Famós somni de Jacob, El Té Una visió d'una escala Que es Eleva Cap al cel. El Creixement espiritual s'assembla a enfilar una escala :. Ha de ser pas a pas

Es Compte Una història about Rav Israel Salanter, qui es va proposar guiar un Tota la seva comunitat Cap a la observantia de la Torà. Organitzo Classes Setmanals en les Que va començar Dient: "Si Han Treballar en Shabat, per la qual Menys intentin Minimitzar la violation". En Termes Actuals significaria anar caminant al Treball en Lloc d'anar en cotxe, o Programar el Encesa automàtica de la televisió.

Els cabalistes ens expliquen Que El Creixement espiritual és de fet "dos Passos Endavant i un enrere". Inevitablement tindrem Passos Per Atras. Però L'IMPORTANT ÉS Que Ens ESTEM Movent A La correcta del direccio ... Pujant La Rampa, sense oblidar Que la vida no és plana, les rampes, ALGUNES mes costeruts Que altres, simbolitzen les Dificultats Que se'ns Presenten un diari, La nostra Virtut és sortejar els SEE dificultats i: al mateix temps alevarnos Espiritualment, Com individuals i Perquè no? Com a comunitat.

Tags: Parashat Mishpatim
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code