Español     Català     English
Sou aquí: / /

Parashat Terumah

Exodus 25:1-27:19

En aquesta paraixà llegim la precisa descripció de la construcció del Tabernacle. No es deixa res a l'atzar: els materials, la disposició, les mides, tot sembla estar sota control. Es tracta de la construcció d'un espai sagrat que contindrà un altre espai encara més sagrat des d'on podran comunicar-se amb Déu.

Per a la construcció d'aquest lloc utilitzen, entre d'altres, fusta d'acàcia. Per què fusta d'acàcia i no una altra? Perquè, segons els nostres savis, l'acàcia no dóna fruit, així que no pertorbarien el cicle natural en construir-lo amb acàcia. I d'on van treure tanta fusta d'acàcia? Jacob els va plantar en el seu camí a Egipte, perquè les generacions futures se'n beneficiessin. Amb un respecte semblant pel món que ens envolta i pensant sempre en el llegat que deixem, seguim edificant l'espai sagrat que ens acull i ens inspiri per continuar construint un món més just i respectuós.

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code