Español     Català     English

Passió Imperfecta de Roberto Lapid

La investigació per a la novel·la històrica. Un cas real.

Basada en una història veritable, Fritz Mandl, un jove austríac, es fa càrrec als 19 anys de la destruïda fàbrica d'armes del seu pare i arriba a posseir, en una dècada, una de les fortunes més grans del planeta. És ric, excèntric, poderós, faldiller i astut; un personatge surrealista, adorat i temut per molts. Durant la preguerra, als anys 30, els seus clients són Mussolini, Hitler i Franco; entre d'altres. Els seus amics Truman Capote, Hemingway, Orson Welles, el Gral. Perón i Eva Perón.

El 1933 en veure la pel·lícula Extasis, on l'actriu Hedy Kiesler interpreta el primer nu total femení i el primer orgasme a la pantalla gran, se n'enamora i es casen.

Hedy era una jove bella i superdotada, estudiava enginyeria i teatre. Tenia a més una vida plena d'amants. Després de filmar Éxtasis es casa amb Fritz i després d'una passió desenfrenada ell la tanca al seu castell de Salzburg on realitza esdeveniments amb polítics, empresaris i jutges.

Després de diversos anys de matrimoni el rampell d'amor es dilueix, per donar pas a la tancada indesitjat de Hedy.

Hedy escapa a través d'Europa i en un transatlàntic amb destinació a Nova York coneix Louis B. Meyer, president de la Metre Goldwyn Meyer; abans d'arribar a la destinació signen contracte i ella passa a ser Hedy Lamarr, la dona més bella del cinema, una triomfadora com famosa actriu a Hollywood.

Però Hedy no és només bellesa i glamour, és també poder, intel·ligència i treball; ella inventa i patenta un sistema de comunicacions per teleguiar torpedes i assegurar els contactes entre els aliats durant la guerra. És el sistema que fem servir avui per comunicar-nos amb els telèfons mòbils, el Wi-Fi, el Bluetooth i el GPS. Una història veritable que esdevé entre una Europa en guerra, els Estats Units i Argentina.

El Glamour de Hollywood s'entremescla amb la cruesa de la guerra europea. Emboscades, presons, peculiars invents, camps de concentració, trampes, intrigues, secrets i passió se succeeixen en aquesta història veritable que atrapa el lector des de la primera pàgina.

Roberto Lapid, va néixer a Còrdova, Argentina.

Publica articles, reportatges, notes editorials i cròniques a diaris i revistes d'Argentina. (La veu de l'Interior, Comerç i Justícia, Àmbit Financer, Revista Desterrats i altres) Va rebre el títol d'arquitecte de la Universitat Nacional de Còrdova i Va estudiar Belles Arts a l'Escola Provincial Figueroa Escurça.

Tags: Pasión Imperfect, Roberto Lapid
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code