Español     Català     English

Profetas Sin Honor, Shlomo Ben Ami

La lluita per la pau a Palestina i la fi de la solució de dos estats

L'any 2000, es va celebrar a Camp David una cimera entre el president nord-americà Bill Clinton, el líder de l'OLP Iàsser Arafat i el primer ministre israelià Ehud Barak, per donar un gran impuls al procés de pacificació del conflicte palestinoisraelià. Sholomo Ben Ami, llavors ministre d'Afers Estrangers d'Israel i una figura rellevant en aquella cimera, fa una crònica detallada no només d'aquell acord fallit, sinó de tots els intents posteriors de resoldre aquest conflicte, que arriben fins a l'actualitat. El resultat és Profetes sense honor, que, a més d'un llibre recorre la història política del Pròxim Orient durant tot el segle XXI, també és una profunda i equànima anàlisi de les raons per les quals totes les iniciatives de diàleg han acabat en fracassos per totes dues parts.

Tags: Shlomo Ben Ami
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code