Español     Català     English

L'Amant Indigne

La recomanació d'aquesta setmana va dedicada als amants de les novel·les d'amor de tall clàssic.

La recomanació d'aquesta setmana va dedicada als amants de les novel·les d'amor de tall clàssic. No sé bé si a això ha de anomenar una novel·la d'amor, quan el protagonista no és més que un brivall seductor i entabanador, un 'amant indigne', com molt bé suggereix el títol d'aquesta novel·la de l'autor jueu alemany Rudolf Borchardt.

Amor i adulteri, passió i engany. Això és el que trobem en 'L'amant indigne ', una breu novel·la, apareguda el 1929 i considerada una obra mestra en el seu gènere.

Rudolf Borchardt va néixer el 1877 a Königsberg en el si d'una família jueva. en agost de 1944 va ser detingut per les SS amb la seva dona a Itàlia, on residia. després haver estat alliberat es va refugiar al Tirol, on va morir el 1945 a causa d'una insuficiència cardíaca.

La novel·la ha estat publicada recentment per l'editorial Ardicia:

http://www.ardiciaeditorial.es/libros/2278/

Tags: The Unworthy Lover
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code