Español     Català     English

Rabbin Stephen Berkowitz

Vaig tenir l'honor de servir com a rabí a la kehilá Atid durant quatre anys (2018-2022) durant els quals ens vam enfrontar als desafiaments d'un món canviant: la pandèmia de Covid i la guerra a Ucraïna. Donat el nom i la destinació d'Atid, era important preparar-ne el futur i garantir-ne la continuïtat. Per això vaig instar la Junta a oferir un període de pràctiques de dos anys a la nostra rabina actual i la meva successora, Rabina Irene Miriam. Li desitjo èxit en l'ensenyament de la Torà i en l'obertura de les portes al descobriment del nostre ric patrimoni cultural i al compromís comunitari.

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code