Español     Català     English

Greg and Toni Bloom

Abans de venir a Barcelona, ​​vaig fer una recerca a internet perquè trobi les comunitats Jueves que existeixen. Vaig enviar un correu electrònic a les comunitats i vaig rebre una resposta immediatament de la Laura de la comunitat de Atid de Catalunya. Vaig omplir un formulari i vaig rebre permís per visitar. Abans d'assistir per primera vegada, vaig trucar per rebre l'adreça exacta i informació del metro. L'atenció va ser sempre molt simpàtica donant tota la informació necessària.

El següent divendres vam arribar a la Sinagoga Atid i després d'unes preguntes de seguretat vam entrar. Immediatament sentim l'afecte i l'amistat de tots. Molta gent ens va saludar i ens sentim molt còmodes. La primera vegada que hi va haver serveis de Shajarit al dissabte, vaig rebre l'honra de pujar a la Torà com si fos un membre de molt temps. Des d'aquest moment, hem assistit cada setmana.

Quan la meva dona estava malalta, ens van trucar per veure com estava el Toni. Hem conegut molta gent, tots simpàtics i afectuosos. Ens van regalar copes especials per al nostre aniversari 40. La veritat és que en la nostra vida, ens sentim més còmodes en Atid que en qualsevol sinagoga a la qual vam pertànyer o assistim a les nostres vides.

Som a Barcelona fins a final de febrer i tornarem al juny fins a finals d'agost. Anem a participar en Atid durant tota la nostra estada a Barcelona. En tornar als Estats Units, recolzarem a Atid en qualsevol forma que sigui possible. Si algú ve a Barcelona, ​​ha de venir a Atid i segurament rebrà la mateixa benvinguda d'afecte i amor que Toni i jo vam rebre. Gràcies a Atid Greg and Toni Bloom

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code