Español     Català     English

Verónica Sartore - AUDIR

Va ser fantàstic poder assistir a la transformació de la sinagoga a discoteca un dissabte nit de Purim! Un jueu iemenita del segle XVI ens va rebre, i ens va acompanyar baix a la pista de ball, i d'alli a la barra i al bufet lliure, que ens van ajudar a complir amb importants mitzvot: menjar Osnei Haman, i assolir l'alegria embriagadora.

Quin honor poder xerrar amb Ben Gurion i Golda Meir !, i després ser untada per la màgica purpurina de Harry Potter! Ja portava un parell de gin tònics quan van començar les notes de 'tel aviv ja habibi tel aviv' i vaig començar a cantar a ple pulmó.

L'encantadora Noa em va explicar del projecte Moishe House. Kol hakavod als nois d'aquesta comunitat, i a ATID per aquesta excel·lent iniciativa! Tota Rabà per convidar-me!

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code