Español     Català     English
Sou aquí:

D'acord amb l'estipulat en l'acta de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades Personals, l'informem que les seves dades automàticament Inclosos en Les nostres bases de dades, propietat de Dental Pugach, a l'informar-los dels serveis i Productes que aquesta Companyia els POT oferir. Al mateix temps el Dipòsit De la informació pot ser consultada al Telèfon (+34) 933482705 i al correu electrónic secretaria@atid.es, la propietat de dites Dades, Drets d'Accés, rectificacions, La cancel·lació i oposicions, son garantides per la llei.

Informació sobre protecció de dades

Nosaltres complim amb la llei espanyola de protecció de dades personals i garantim que respectem les obligacions establlished per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre aprovant el Reglament de Personal developping protecció de dades, així com qualsevol altre fur que pogués correspondre-li pel moment. Ens esforcem per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals dels usuaris. Suposem que totes les dades rebudes s'han presentat ja sigui pel seu propietari o agent representant autoritzat, i que són exactes. És responsabilitat de l'usuari mantenir aquestes dades actualitzades.

Es declina tota responsabilitat sobre els temes relacionats amb la inexactitud de les dades presentades si els canvis pertinents no s'han comunicat amb nosaltres.

Quina informació es recopila? Recopilem informació introduïda voluntàriament per vostè quan vostè realitza una comanda, subscriure a les nostres llistes de notícies / correu o omplir un formulari. En sol·licitar i registrar al nostre lloc, si escau, se li pot demanar que introdueixi les dades personals, com ara: nom, adreça de correu electrònic, adreça postal o número de telèfon.

És possible, però, visitar el nostre lloc de forma anònima.

Per a què utilitzem la seva informació? Tota la informació que obtenim de vostè pot ser utilitzat en una de les següents maneres:

Per personalitzar la vostra experiència (la seva informació ens ajuda a respondre millor a les seves necessitats individuals)

Per millorar el nostre lloc web (ens esforcem contínuament per millorar les nostres ofertes de lloc web basat en la informació i la retroalimentació que rebem de vostè)

Per millorar el servei al client (la seva informació ens ajuda a respondre més eficaçment a les seves sol·licituds de servei al client i les necessitats de suport)

Per processar les transaccions

La seva informació, ja sigui pública o privada, no serà venuda, intercanviada, transferit o donat a cap altra empresa per qualsevol motiu, sense el seu consentiment, excepte amb l'exprés propòsit de lliurar el producte adquirit o servei sol·licitat. Per administrar un concurs, promoció, enquestes o un altre lloc Perquè enviar correus electrònics periòdics L'adreça de correu electrònic que vostè proporciona per al processament de comandes, es pot utilitzar per enviar informació i les actualitzacions corresponents a la seva comanda, a més de rebre informació de notícies de la companyia, actualitzacions, producte o servei relacionat ocasional, etc.

Quan se sotmetria voluntàriament les seves dades personals i de viatge, vostè està acceptant aquesta política de privacitat i ens autoritza a que per a les activitats abans esmentades, emmagatzemar-la per al seu ús futur, així com descartar-completament o parcialment després d'haver-la usat. Nota: Si en qualsevol moment voleu donar-se de baixa d'instruccions de rebre futurs correus electrònics, que inclouran registres detallats de donar-se de baixa a la part inferior de cada correu electrònic. Com protegim la seva informació? ATID es compromet a tractar les seves dades personals amb la màxima confidencialitat i utilitzar-la únicament per als fins abans esmentats.

Posem en pràctica una sèrie de mesures de seguretat per mantenir la seguretat de la seva informació personal quan vostè realitza una comanda o entrar, envieu, o accedeix a la seva informació personal.

Oferim l'ús d'un servidor segur. Tota la informació confidencial / crèdit es transmet a través de la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i s'encripta a la nostra base de dades de proveïdors de passarel·la de pagament només per ser accessible per les persones autoritzades amb els drets especials d'accés a aquests sistemes, i estan obligats a? Mantenir la informació confidencial.

Després d'una transacció, la seva informació privada (targetes de crèdit, números de seguretat social, finances, etc.) no serà emmagatzemada en els nostres servidors. Revelem cap informació a tercers? Nosaltres no venem, el comerç, o transferir a tercers les seves dades d'identificació personal. Això no inclou els tercers de confiança que ens assisteixen en l'operació del nostre lloc web, la realització del nostre negoci, un servei que, sempre que aquestes parts es comprometen a mantenir aquesta informació confidencial.

També podem revelar la seva informació quan creiem que és apropiat per complir amb la llei, fer complir les polítiques del nostre lloc, o per protegir la nostra o d'altres drets, propietat o seguretat. No obstant això, informació del visitant d'identificació no personal pot ser proporcionada a tercers per a la comercialització, publicitat, o altres usos. Tingueu en compte que no hi ha tecnologia disponible fins ara que pugui 100% garantia que no seran interceptats i utilitzats per tercers, amb o sense el seu i el nostre consentiment comunicacions en línia.

És per això que està està revelant les seves dades personals i de viatge sota la seva pròpia responsabilitat dels enllaços de tercers. De tant en tant, a la nostra discreció, podem incloure o oferir productes o serveis de tercers en el nostre lloc web. Aquests llocs de tercers tenen polítiques de privacitat separades i independents. per tant, no tenim cap responsabilitat pels continguts i activitats d'aquests llocs enllaçats.

No obstant això, busquem protegir la integritat del nostre lloc i agraïm qualsevol comentari sobre aquests llocs. Canvis en la nostra política de privacitat. Si decidim canviar la nostra política de privacitat, posarem aquests canvis en aquesta pàgina.

 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code