Español     Català     English

Naixement / Brit Milà i Simjat Bat

Sempre és motiu d'alegria el naixement d'un nadó. En la nostra tradició jueva ho celebrem amb una cerimònia d'acolliment i benvinguda del nadó en la història familiar jueva.

Elecció del nom
: Una de les primeres coses en què els pares pensen és en el nom que li posaran al nounat. Caldrà pensar també en el nom jueu del nadó. S'acostuma a posar el nom d'algun familiar proper. El nom triat li proporcionarà al nadó una identitat. Els noms hebreus tenen tots un sentit i fan referència a algun personatge o a alguna acció destacada.

Brit Milà: En cas que el nounat sigui un nen s'acostuma, si no hi ha inconvenient mèdic, a circumcidar-lo als vuit dies o, si no és possible, 
fer-ho com més aviat millor. La circumcisió dels nadons pot fer-se a casa o a la sinagoga.

Zevet Habat o Fades / Simkhat Bat: El naixement d'una nena se celebra també amb gran alegria i amb una bonica cerimònia en la qual la nena rep el nom i ingressa en la gran família d'Israel.

Des d'Atid, acompanyem a la família en aquest moment tan especial. En el cas que estigueu esperant un nadó o vulgueu més informació sobre la Brit Milà en el cas dels nens o de la cerimònia tant per a nens com per a nenes, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Tags: Nacimiento, Brit Milá, circuncisión, mohel
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code