Español     Català     English
Sou aquí: /

Kabbalat Shabbat

Celebrem el Kabbalat Shabbat comunitari tots els divendres.

En els serveis i tefilá de Atid, l'ús de nusaj tradicional ashkenazi vestit amb matisos sefardies mediterranis i orientals resulta en una tefilá molt especial que sens dubte reflecteix la varietat dels membres de la nostra sinagoga. L'hebreu es fa servir en tots els serveis, tot i que també es proporcionen sidurim amb textos traduïts i transliterats per assegurar que tots els assistents puguin seguir la tefilá sense problema.

Atid és una congregació igualitària en la que homes i dones tenen els mateixos drets i les mateixes obligacions. Ens reunim tots els divendres, així com alguns matins de Shabat. A més, oferim tots els serveis de les festes i les Altes Festes i programes educatius i de formació relacionats amb la tefilá i la jazanut durant tot l'any.

* Totes les contribucions a la taula del kidush són agraïdes però recordeu que la nostra comunitat és jalabí / Parve (no acpeta carn).
 

Tags: Tefilá, Atid, nusaj, shabat, shabbat
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code