Español     Català     English
Sou aquí: /

Història

La Comunitat Jueva ATID va ser creada l’any 1992.

Als anys 90 va a ver a Barcelona un augment de la població jueva i un grup de famílies i joves adults, molts immigrants, van decidir crear una comunitat jueva no-ortodoxa amb la finalitat d’oferir una educació jueva seriosa a joves i adults i estendre la presencia jueva a la resta de la societat.

La congregació va ser anomenada Atid (futur en hebreu). L’any 1997 Atid va tenir un primer local en llogar un espai petit a una planta baixa a Barcelona per tenir serveis religiosos i altres activitats.

La nostra comunitat va continuar creixent fins ser més de 80 membres i llavors va arribar el primer Sefer Torà des d’Argentina.

L’any 2009, gràcies a l’esforç dels membres, es va llogar una casa de dues plantes al barri de Sarrià de Barcelona, per tal que poguessin participar als serveis i molts altres activitats, més de 100 famílies i també més de 300 persones.

Rabins que han col·laborat amb ATID:

Rabí Roberto Feldman

Rabí Edgard Noff

Rabí Rubén Sternschein

Rabí Ariel Edery

Rabí Gabriel Mazer

Rabí Roly Zylberstein 

Estudiant rabínic Tamara Schagas

Estudiant rabínic Haim Casas

Rabí Stephen Berkowitz

Rabina Irene Muzas

MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code