Español     Català     English
Sou aquí: /

Rabinat

Nascuda a Barcelona (1974) la Rabina Irene Muzás Calpe és Llicenciada en Filologia Anglesa amb estudis de Postgrau en Literatura Anglesa en la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). Mentre impartia classes d'anglès com a llengua estrangera, també va cursar Filologia Clàssica en la UB (Universitat de Barcelona) i Cultura i Societat d'Àsia Oriental en la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).
Després de la seva conversió i retorn al judaisme, va decidir reforçar el seu compromís amb la comunitat jueva, formant-se com rabina per a poder transmetre la seva passió per l'herència jueva que havia recuperat. Va cursar estudis rabínics en el seminari rabínic masortí Zacharias Frankel College a Berlín-Potsdam i, com a part dels seus estudis, també Jüdische Theologie (B.A. i M.A.) en la Universitat de Potsdam, on va rebre una distinció en finalitzar els seus estudis de Bachelor i de Màster per ser una de les millors de la promoció de la Facultat de Filosofia. A més, com a part de la seva formació va cursar un any en la Conservative Yeshiva de Jerusalem, on va assistir a classes de Midrash, Talmud, hebreu i halajà.
El 23 d'octubre de 2022 va ser ordenada rabina en una cerimònia celebrada a Potsdam. Des de l'1 de novembre de 2022 treballa a temps complet com rabina en ATID, la comunitat masortí de Catalunya, on va arribar portant diverses llibretes amb anotacions sota el braç amb idees per a fer créixer la comunitat. La seva principal ambició és la d'aconseguir acostar la Torà a la comunitat, tractant de fer entendre que la Torà, o ensenyament de la tradició jueva en general, és part del poble jueu tant com el poble jueu és part d'ella.

Tags: Culto, educación
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code