Español     Català     English
Sou aquí: /

NOAM (Juventut)

Noam Barcelona és la joventut de Atid. Pertanyem a la Tnua mundial (moviment jueu juvenil) Noam, que es troba en més de 20 països d'arreu del món, i compta amb el suport de grans experts en educació i judaisme. El nostre objectiu és educar nens i nenes des dels 4 fins als 16 anys, creant un marc jueu per a ells, ensenyant i transmetent els valors de la nostra tradició, el nostre poble i la nostra religió, i sobretot, creant un espai perquè els nois i noies coneguin a altres jueus a la seva ciutat. L'educació que oferim és una educació no formal, a través de jocs i activitats dinàmiques.

Tot això ho portem a terme basant-nos en:

 

Ens considerem jueus progressistes, creiem en la igualtat entre totes les persones, i interpretem la nostra cultura en l'actualitat, però sense perdre la nostra identitat.

 

Creiem i volem l'existència d'un Estat d'Israel, i confiem en el paper que desenvolupem els jueus de la diàspora (els jueus que viuen fora d'Israel). Sempre a través del diàleg i la pau, i sense identificar-nos amb cap línia política.

Volem millorar el món, i entre tots fer d'aquest un millor lloc i una millor societat. Fem Peulot (activitats per als nois / es) cada setmana. També tenim dos campaments a l'any; un d'hivern i un altre d'estiu, on viuran experiències que no s'obliden.


Tot això és dut a terme per un excel·lent Tzevet de Madrijim (grup de monitors), que coneixen de primera mà les necessitats i inquietuds dels Janijim (els nens i nenes).

Si estàs interessat / da en formar part de Noam, envia un mail a secretaria@atid.es o omple el formulari de més avall, i ens posarem en contacte amb tu. Et estem esperant! A més, pots ajudar-nos amb subvencions perquè puguem tirar endavant els nostres projectes, i així ajudar-nos a crear vida jueva a Barcelona.

Tags: Juventud, Noam
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code