Español     Català     English

Benvinguda de la Nostra Presidenta

Benvolguts khaverim i khaverot, soc la Sílvia Leida, l’actual presidenta d’Atid (futur en hebreu) i us dono la benvinguda a la nostra comunitat de Barcelona.

Ja han passat 25 anys des que Atid es va consolidar com una de les primeres comunitats de Barcelona. Només 25 anys, atès que el día 3 d’agost del 1492 el darrer jueu va haver de complir l’Edicte d’Expulsió signat a Granada, que el feia sortir de les corones de Castella i Aragó amb tot el seu poble.

Des que es va fundar, Atid es va proposar promoure la vida jueva a Barcelona i també a tota Espanya, oferint serveis religiosos a tots els jueus que ho desitgessin. I també hem promogut la vida cultural jueva amb tota mena d’activitats.

La nostra comunitat és jove i continua creixent i consolidant, atès que ara ja hi ha més de 120 famílies. Us convido a venir-hi i formar-ne part, participant i vivint en comunitat.

La nostra comunitat és tradicional i igualitària, no fem distinció entre homes i dones i no discriminem per orientació sexual o racial. Tots participem en igualtat, atès que estem compromesos amb la democràcia, la llibertat i la tolerància, perquè aquesta diversitat és la del poble jueu, tot celebrant conjuntamente les nostres festes i tots els kabalat xabbat de divendres al vespre.

Si ens voleu contactar, podeu fer-lo amb el nostre email de secretaria secretaria@atid.es

Sílvia Leida<

Tags: Bienvenida, Presidencia
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code