Español     Català     English

Refugi (Shelter)

L'Israeli Institute for Hebrew Literature (IIHL) va publicar Shelter el 2023, una antologia bilingüe en hebreu i anglès (editada per Oded Wolkstein i Maayan Eitan), que Nagrela Editores presenta ara en espanyol. Aquest llibre inclou textos de deu autors israelians i internacionals escrits en resposta als esdeveniments del 7 d'octubre. Les peces elaborades per a aquesta antologia constitueixen intents literaris, viscerals i sofisticats per enfrontar-se a una realitat que amenaça la possibilitat mateixa de la representació, la conceptualització i el discurs. Encara que variats en les seves perspectives i estils, aquests textos brinden al lector un «conjunt literari de supervivència intel·lectual i emocional», i una comunitat amb què compartir el dolor i el patiment, i amb la qual cercar el llenguatge adequat per parlar-ne.

https://nagrelaeditores.es/publicaciones/refugio/

Tags: Refugio
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

LATEST PRODUCTS

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code