Español     Català     English

Visita del Spain Adventure CSP Group

El 19 d'octubre passat, un grup dels EUA va compartir el Kabalat Shabat amb nosaltres.

Així començaven el seu 2023 Spain Adventure organitzat per CSP i el Jewish Community Foundation d'Orange County, Califòrnia. Vam tenir la sinagoga plena per a un servei liderat per Noam i un comentari molt inspirador ofert per Rafa.

El grup va enviar aquestes paraules a través d'Arie Katz, fundador d'aquesta organització.

"A la nostra recent visita a ATID, la comunitat Masorti de Barcelona, ​​participem als serveis i compartim el sopar amb una comunitat molt càlida i acollidora.

Va ser una experiència realment enriquidora. Ens van impressionar especialment els adolescents que dirigien el ritual i ens va encantar conèixer la rabina Irene Muzás Calpe.

Va ser especialment significatiu per al nostre grup estar en comunitat en aquests moments en què Israel està lliurant una guerra contra Hamàs, i quan l'antisemitisme ha crescut tristament de manera tan dramàtica a tot el món. Aquesta experiència va afegir una dimensió contemporània i commovedora a la nostra incursió a l'herència jueva d'Espanya, posant èmfasi en la resistència i la continuïtat."

Quan es van acomiadar, un matrimoni ens va dir que tot just començaven el seu viatge i ja sabien que aquesta vivència seria insuperable!

CSP ofereix xerrades i classes on-line de nivell excel·lent (en anglès). Podeu consultar el vostre programa a https://occsp.net/csp-online-zoom-events/< /a>

Tags: Spain Adventure CSP Group
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code