Español     Català     English

Parashat Vayetzei

Génesis 28:10-32:3

Ens agradaria que tots ens tractessin de forma correcta. No obstant això, no sempre resulta d'aquesta manera. Podem sentir-nos enganyats. Però, ¿això ens dóna el dret a enganyar en resposta a un engany?

A la nostra parashá de la setmana Iaacov passa 20 miserables anys treballant per Laban, el trampós. Aquest malvat home va intentar cada truc existent per enganyar Iaacov, buscant prendre-li tot el que li corresponia legítimament. No obstant això, no només aprenem que Iaacov mai va tractar d'enganyar a Laban en resposta, sinó que va ser extremadament honest amb cada petit detall del seu treball.

Aprenem de Iaacov la importància d'actuar correctament, pel seu propi bé, només perquè és el correcte.

Tags: Parashat Vayetzei
MANY DESKTOP PUBLISHING PACKAGES AND WEB PAGE EDITORS NOW USE Reviewed by Admin on Jan 6 . L'Amourita serves up traditional wood-fired Neapolitan-style pizza, brought to your table promptly and without fuss. An ideal neighborhood pizza joint. Rating: 4.5
 

Som una comunitat jueva que va néixer a Barcelona el 1992, per promoure la vida jueva i els seus valors culturals, educatius, socials i religiosos.

Atid és membre de

  • MASORTI OLAMI

  • EUROPEAN COUNCIL OF JEWISH COMMUNITIES

  • FEDERACIÓN DE COMUNIDADES JUDÍAS DE ESPAÑA

  • The Bronce EcoSynagogue Award

QR-Code

Accedeix a la nostra Versió Mòbil

QR-Code